Arrangerer du et bryllup så læs med

Planlægning af brylluppet 

Tidslinje: Lav en detaljeret tidslinje for dagen, så du ved, hvornår hvilke ting skal ske. Dette kan hjælpe med at sikre, at alt forløber glat og at ingenting går galt. Budget: Sørg for at have et klart budget for brylluppet, så du ved, hvad du har råd til. Dette kan hjælpe med at holde dig inden for økonomiske grænser og undgå overraskelser. Gæstelisten: Lav en gæsteliste og sørg for at have den opdateret. Dette kan hjælpe med at sikre, at alle de vigtigste mennesker er til stede og at der er plads til alle. 

Gennemførelse af brylluppet 

Kommunikation: Sørg for at have god kommunikation med alle involverede parter, herunder din partner, familie, venner, leverandører og gæster. Dette kan hjælpe med at sikre, at alle er på samme side og ved, hvad der forventes af dem. Backup plan: Forberede en backup plan for hvis noget går galt. Dette kan være alt fra vejrforhold til uforudsete afbrydelser. Nyd det: Husk at nyde dagen. Det er en stor dag og det er vigtigt at tage sig tid til at nyde det og at være taknemmelig for de mennesker, der er omkring dig.

Mad gør maven glad

SOm gæster og viet par har i en meget lang dag foran jer. I starter dagen tidligt ud. I spiser nok lidt lækker morgenmad i byen, mens i ser på de sidste forberedelser. I har ikke et lukket øje fra kl.09 til næste morgen kl.09. Til frokost spiser i lidt igen mens i taler med præsten og jeres forælder om små detaljer der bare skal sidde lige i skabet. Ved du hvad der skal holde jer kørende hele dagen? Det skal det i indtager. Og nej, jeg mener ikke alkholen. Det mad, vand og snacks i spiser skal være i tip top stand så i har lyst til at spise og holde jer kørende i de samtlige 24 timer. Her får du et lille tip: sørg for at få catering udefra. Det betaler sig både praktisk og økonomisk.