Talblind test gratis online

Test om du er talblind – Laering-i-fokus

Få en individuel test: Testen varer cirka 1- 1½ time og koster 500,- kr. Ring 3013 7501 ; Online screening på engelsk ; Online quiz på engelsk.

Kendetegn på talblindhed – Matematikvanskeligheder

En hurtig test på nettet kan ikke afgøre, om man er talblind. Men der er nogle kendetegn, som gør sig gældende for de fleste talblinde.

Er du talblind? – Pind og Bjerre

Er du talblind? – Pind og Bjerre

Har svært ved at bruge måleredskaber som fx et målebæger. I denne lille video fortæller Pernille om almindelige tegn på talblindhed / matematikvanskelighed.

Lærer: Sådan tester jeg for talblindhed – Folkeskolen.dk

Lærer: Sådan tester jeg for talblindhed

15. jun. 2022 — Gitte Manley er landets måske eneste lærer med speciale i talblindhed. Hun har selv købt et testmateriale for 30.000 kroner for at kunne teste …

Gitte Manley er landets måske eneste lærer med speciale i talblindhed. Hun har selv købt et testmateriale for 30.000 kroner for at kunne teste elever for talblindhed.

Materialer – Dyskalkuli.org

Materialer | Dyskalkuli.org

Kort test til screening for dyskalkuli (version 4, 2013). Vejledning til kort test · Kort test udgave A · Kort test udgave B · Retteark til kort test …

HF & VUC FYN – TALBLIND? Test dig selv Vi tilbyder Hf for…

7. jan. 2016 — TALBLIND? Test dig selv Vi tilbyder Hf for talblinde, hvis din hverdag er ‘plaget’ af tal…. Se mere her: http://vucfyn.dk/node/832.

Test dig selv – fjernundervisning.nu

Her på siden kan du teste dig selv i forskellige fag og niveauer, så du og vejlederen … SØG OPTAGELSE ONLINE … Hent og installer gratis Adgang for alle.

Her på siden kan du teste dig selv i forskellige fag og niveauer, så du og vejlederen kan finde ud af hvilket niveau, du skal starte på.

Talblindhed – SPS

Elever med talblindhed har en række specifikke udfordringer med at lære matematik, … en test, der endeligt kan konstatere om støttemodtageren er talblind.

Elever med talblindhed har en række specifikke udfordringer med at lære matematik, som ikke kan forklares med mangelfuld undervisning.

Er du talblind? – Berlingske

Er du talblind?

8. jul. 2013 — Talblinde skal testes. Ministeriet for Børn og Undervisning har nu med midler fra satspuljen sat gang i udarbejdelsen af en test af talblindhed …

Eller har du bare meget svært ved at regne den ud? Så er du ikke alene. Men egentlig talblindhed er mere sjældent, end man hidtil har troet, mener dansk ekspert.

Anne og Nathali blev først erklæret talblinde som voksne – DR

Anne og Nathali blev først erklæret talblinde som voksne: ‘Det har i den grad påvirket mit selvværd’ | Fyn | DR

31. aug. 2021 — Cirka en til to procent lider af talblindhed, men der findes endnu ikke en anerkendt, officiel test, der kan diagnosticere det.

Cirka en til to procent lider af talblindhed, men der findes endnu ikke en anerkendt, officiel test, der kan diagnosticere det.

Keywords: talblind test gratis online, talblind test online