Restaurant mast

MAST | Fransk inspireret restaurant på havnen i Middelfart

16. jan. 2023 — Hos Mast serverer vi lækker fransk mad i hyggelige omgivelser. Vi ligger ved Lillebælt i Middelfart. Lige der, hvor fiskene er mest friske.

Hos Mast serverer vi lækker fransk mad i hyggelige omgivelser. Vi ligger ved Lillebælt i Middelfart. Lige der, hvor fiskene er mest friske.

Restaurant Mast, Middelfart – Restaurantanmeldelser

Restaurant Mast, Middelfart – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurantmast Anmeldelser. 38 • Under middel. I kategorien Restauranter og barer · restaurantmast.dk. Besøg dette website · restaurantmast.dk.

Restaurant Mast, Middelfart: Se 131 objektive anmeldelser af Restaurant Mast, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 11 af 44 restauranter i Middelfart.

Læs kundernes anmeldelser af restaurantmast.dk – Trustpilot

Restauranten har åbent til frokost og aften, og skal du afholde selskaber som bryllup, konfirmation eller andre store fester, er MAST den ideelle lokation.

Restaurant MAST – Anmeldelser – Fyn – DinnerBooking

MAST er en fransk restaurant, som ikke tager sig selv så alvorligt, at andre holder op med det. Vi ligger ved Lillebælt. Lige der, hvor fiskene er mest …

Restaurant Mast | Middelfart – Facebook

Restaurant MAST – VisitMiddelfart

Restaurant MAST

Restaurant Mast i Middelfart ligger på havnefronten med en fantastisk udsigt til begge Lillebæltsbroer. Her serverer vi lækker fransk mad i hyggelige omgivelser.

Restaurant MAST | KulturØen

Keywords: restaurant mast