Michelin restaurant herning

Restaurant domæne

Restaurant domæne er smagsoplevelser udover det sædvanlige – en unik restaurant nær Herning. Book bord på Restaurant domæne – traditionel velsmag i et …

Restaurant domæne er smagsoplevelser udover det sædvanlige – en unik restaurant nær Herning. Book bord på Restaurant domæne – traditionel velsmag i et moderne nordisk køkken.

Restaurant Domæne nær Herning leverer gedigen gastro …

Restaurant Domæne nær Herning leverer gedigen gastro-optur for grynene

2. dec. 2022 — Pudsigt i en tid, hvor hver større by har sin Michelin-aspirant, så hvad er det lige med Herning og det højgastronomiske?

Der er tændt et nyt lys i det gastronomisk mørke Midtjylland. En velhavende virksomhedsejer har givet et hold unge, ambitiøse kokke og tjenere frie hænder til at skabe en ny gourmetrestaurant i Michelin-klassen, og det er de sluppet godt fra.

En stjerne værdig hos Michelin. – Herning – Tripadvisor

En stjerne værdig hos Michelin. – Anmeldelse af Yutaka, Herning, Danmark – Tripadvisor

Fantastisk restaurant med en skøn stemning. Vi var 8 mand af sted og fik noget virkelig lækkert og velsmagende mad, hvor kvaliteten var helt i top. Lækker …

Yutaka, En stjerne værdig hos Michelin. – Se 259 anmeldelser fra rejsende, 122 billeder og gode tilbud vedr. Herning, Danmark på Tripadvisor.

Restaurant Domæne – ambitiøs gourmetrestaurant er åbnet …

Restaurant Domæne – ambitiøs gourmetrestaurant er åbnet ved Herning

4. jul. 2022 — Herningegnen og Midtjylland har fået en ny gourmetrestaurant. Navnet er Restaurant Domæne, som langt om længe sætter regionen på det …

Med Restaurant Domæne har Herningegnen langt om længe fået en ambitiøs gourmetrestaurant, Læs meget mere om konceptet for restauranten her.

Domæne sigter efter stjernerne – Herning på … – FC Midtjylland

Domæne sigter efter stjernerne – Herning på det gastronomiske Danmarkskort

14. dec. 2022 — Restaurant domæne tilbyder en gastronomisk oplevelse med Michelin-potentiale – og en lille FCM-gruppe var så heldige at blive inviteret forbi …

Søren Frank giver fem stjerner: Så kom civilisationen endelig …

Søren Frank giver fem stjerner: Så kom civilisationen endelig hertil

11. aug. 2022 — Alle sejl er sat for at skaffe en Michelin-stjerne til Herning. Køkkenet på restaurant Domæne i Herning er konkurrenceorienteret.

Alle sejl er sat for at skaffe en Michelin-stjerne til Herning.

Her er de danske Michelin-stjerner | Herning Folkeblad

15. mar. 2012 — Også i kategorien Bib Gourmand er en ny restaurant kommet til. Bib Gourmand gives til restauranter, der leverer god mad til rimelige priser, og …

Guide Michelin udgives hvert år af den franske dækproducent Michelin. Der udgives flere forskellige regionale guider, dog ingen specifikt for Skandinavien.

Flere stjerner til Michelin-bejler i Gødstrup | Herning Folkeblad

Herning er blevet en del af gastro-eliten: Flere stjerner til Michelin-bejler i Gødstrup | Herning Folkeblad

2. dec. 2022 — Restaurant Domæne i Gødstrup er ved at skabe sig et rigtig godt rennomé. … Morten Bundgaard forbi den nye Michelin-bejler i Gødstrup.

Nyheder fra Herning, Ikast, Brande, Hammerum, Gjellerup, Sunds, Aulum og Vildbjerg

Restaurant i Højhuset Herning | Hyggeligt spisested – Højhuset

Restaurant i Højhuset Herning | Hyggeligt spisested | Book bord her

18. jan. 2023 — Spisesal / Selskabsrestaurant i Højhuset. Søger du på; Restaurant Herning, vil du blandt de mange gode spisesteder i Herning, finde Spisesalen, …

Højhusets restaurant byder på en en spiseoplevelse udover det sædvanlige. Dejlig mad og en bid af Hernings historie. Book bord på restauranten her.

Restaurant Sankt Jørgen – Herning – Hotel Eyde

Restaurant Sankt Jørgen – Hotel Eyde

Kommer du forbi hotellet for at bo eller bare på gågaden i Herning, kan du også støde på vores restaurant, Sankt Jørgen. Læs mere her.

Keywords: michelin restaurant herning, restaurant domæne gødstrup